Activiteitenprogramma - KBO Noordwijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteitenprogramma

Activiteiten


In verband met de voortdurende corona situatie, is het vrijwel ondoenlijk om een actueel activiteitenprogramma ook werkelijk actueel te houden.
Wij verwijzen u daarom voor de huidige activiteiten naar de pagina “Kalender” in dit menu voor de 2-maandelijkse overzichten.
Voor zover mogelijk proberen we wijzigingen en uitgevallen bijeenkomsten direct met de aangemelde deelnemers te communiceren.
             
AANMELDEN voor deelname :
U begrijpt dat het daarom uiterst belangrijk is dat u zich altijd voor deelname aan een activiteit moet aanmelden.
Voor eenmalige activiteiten vult u naast de naam van de activiteit ook de datum van die activiteit en tijd van die activiteit in op het formulier.
Bij terugkerende activiteiten die bijv. maandelijks of wekelijks plaats vinden, vult u de datum vanaf en verder “seizoen” in, zodat u zich niet steeds opnieuw hoeft aan te melden.
Door de strengere corona maatregelen die onlangs weer zijn ingevoerd, keert ook de vaccinatiecontrole weer terug. Vanaf januari zal er daarom weer opnieuw actief gecontroleerd worden op de boostervaccinatie.
Na controle en groen licht voor deelname, zal er niet steeds opnieuw om uw vaccinatie worden gevraagd als uw eerdere controle in orde was t/m de 1e boostervaccinatie.
Zolang dit niet op orde is, dient voor deelname aan een activiteit deze vaccinatiebewijzen op verzoek te worden getoond.
Dit alles voor uw en onze veiligheid. 

 
Untitled 2 Terug naar Homepage
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu